-50% στα νέα θερινά τμήματα Proficiency! 9.500 επιτυχόντες. Proficiency Michigan σε 12 μήνες, ακόμη και χωρίς πρόσφατο Lower! Τάξη ή online. Πληροφορίες: 210 38.44.888

25 χρόνια διδάσκουμε ξένες γλώσσες αποκλειστικά σε ενήλικες. Πάνω από 45.500 ενήλικες έμαθαν ξένες γλώσσες στην Ευρωδιάσταση.

Τώρα η άριστη γνώση 2ης και 3ης ξένης γλώσσας μετράει στο ΑΣΕΠ! Ευρωδιάσταση = πτυχία επιπέδου C2 (άριστη γνώση) σε 2 ακαδ.έτη από μηδέν ή σε ένα ακαδ.έτος από Β2!

Νο1 Online Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών αποκλειστικά για Ενήλικες. Δώρο όλα τα βιβλία σε όλα τα online τμήματα διάρκειας 6 μηνών και άνω!

'Εως –50% σε όλα τα νέα τμήματα (τάξη ή online) διάρκειας 6 μηνών και άνω!

Πληροφορίες: 210 38.44.888, 210 33.01.300, 210 96.200.93, 210 41.000.85

Θερινά τμήματα 2022 με –50% και δώρο όλα τα βιβλία για εγγραφές έως 20 Μαΐου! Τάξη ή online. Πληροφορίες: 210-38.44.888, 210-330.111.0, 210-41.000.34, 210-96.200.43. Η προσφορά ισχύει για τμήματα διάρκειας 5 μηνών και άνω.

Είπαν για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση

Αφροδίτη Πριμικύρη, Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, σπουδάστρια Ιταλικών/online μαθήματα Παρακολουθώ στην Ευρωδιάσταση ταχύρρυθμα μαθήματα ιταλικών και η εμπειρία μου σε όλα τα επίπεδα είναι ανεπανάληπτη. Το επίπεδο διδασκαλίας, η οργάνωση της ύλης και η ποιότητα του διδακτικού υλικού με έκαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχω μια ενεργή σχέση με την ιταλική γλώσσα και να μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες των ταξιδιών μου στην Ιταλία. Πέρα και πάνω απ' όλα, όμως, θέλω να σημειώσω πόσο βοηθητική και ουσιαστική είναι η σχέση με τους ανθρώπους της Ευρωδιάστασης, καθηγητές και προσωπικό του φροντιστηρίου, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή υπήρξαν διαθέσιμοι στην παροχή κάθε είδους βοήθειας, υποστήριξης και ενίσχυσης της διαδικασίας της μάθησης. Ειδικά για εμάς, τους εξ αποστάσεως μαθητές, κατάφεραν η μαθησιακή μας εμπειρία να είναι ισότιμη με τους μαθητές της τάξης, πλαισιώνοντας τις ειδικές συνθήκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με τον καλύτερο τρόπο! Είμαι σε μέγιστο βαθμό ικανοποιημένη από τη συνεργασία μου με την Ευρωδιάσταση και τους ανθρώπους της και συστήνω ανεπιφύλακτα σε ανθρώπους που θέλουν να κατακτήσουν μια ξένη γλώσσα να έχουν αυτή την εμπειρία!

Μαργαρίτα Αλτουβά, σπουδάστρια Γαλλικών/online μαθήματα: Το Σεπτέμβριο του 2020 ξεκίνησα να παρακολουθώ στην Ευρωδιάσταση εντατικά μαθήματα γαλλικών εξ αποστάσεως στο επίπεδο Β2. Οι γνώσεις μου πάνω στην γαλλική γλώσσα ήταν πολύ περιορισμένες καθώς η μόνη επαφή που είχα ήταν στο γυμνάσιο ως γλώσσα επιλογής και μετά από τόσα χρόνια δε θυμόμουν και πολλά.  Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με την Ευρωδιάσταση και με το αποτέλεσμα των μαθημάτων εξ αποστάσεως. Η δασκάλα μας, κ. Σωτηρία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτη αγάπη για το αντικείμενό της και πρόθυμη να περάσει τις γνώσεις της σε όλους, αφιερώνοντας χρόνο και λύνοντας κάθε απορία! Σε εκείνη χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσα κατάφερα! Η γραμματειακή υποστήριξη ήταν απόλυτα συνεργάσιμη σε όλα. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει γρήγορα μια ξένη γλώσσα και διαθέτει χρόνο και όρεξη, η Ευρωδιάσταση είναι το κατάλληλο φροντιστήριο. 

Στέλλα Γκουμάκη, Τελειόφοιτη Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής ΠΑΠΕΙ, σπουδάστρια Ιταλικών/online μαθήματα: Την γνωριμία μου με την "ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ" την χρωστώ στον αδερφό μου! Ήθελε να ξεκινήσει μαθήματα Γαλλικών και έκανε έρευνα έτσι ώστε να επιλέξει το καταλληλότερο φροντιστήριο ενηλίκων. Με παρότρυνε πως τώρα ήταν η καλύτερη στιγμή να μάθω Ιταλικά, την γλώσσα που πάντα αγαπούσα, την γλώσσα που πλέον χρειαζόμουν και επαγγελματικά. Πως μπορεί κανείς να αρνηθεί μία τέτοια ευκαιρία σαν αυτή που σου προσφέρει το συγκεκριμένο φροντιστήριο; Μέσα σε μόλις 10 μήνες, με πολύ χαμηλά δίδακτρα, ξεκινώντας από το 0, να μπορέσω να αποκτήσω πιστοποίηση επιπέδου Β2 στην Ιταλική γλώσσα! Ξεκίνησα τα μαθήματά μου διά ζώσης στην "Ευρωδιάσταση Ελληνικού" και έπειτα λόγω της πανδημίας συνέχισα παρακολουθώντας τα μαθήματα διαδικτυακά. Δεν κρύβω το γεγονός ότι ήμουν αρκετά επιφυλακτική στην εξ αποστάσεως διδασκαλία. Τα μαθήματα όμως κυλούν με απόλυτη οργάνωση, συνέπεια και επαγγελματισμό, χάρη στην άψογη λειτουργία και συντονισμό της γραμματείας αλλά και χάρη στους εξαιρετικούς μας καθηγητές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Σοφία και στον κ. Βασίλη, που με υπομονή και μεθοδικότητα μας μεταδίδουν καθημερινά όχι μόνο τις γνώσεις τους, αλλά και την αγάπη τους για την Ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Συστήνω ανεπιφύλακτα την "ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ" σε φοιτητές, εργαζόμενους, μητέρες, Έλληνες σπουδαστές ή κατοίκους του εξωτερικού. Σε όλους όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, σε όλους όσους θέλουν να επενδύσουν στον εαυτό τους αλλά και σε όλους όσους λαχταρούσαν πάντοτε να μάθουν μία νέα γλώσσα αλλά δεν έβρισκαν τον απαραίτητο χρόνο ή τα χρήματα για να το πραγματοποιήσουν. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις αυτό το βήμα...και οι άνθρωποι της Ευρωδιάστασης είναι εκεί να σε βοηθήσουν!!! 

Ειρήνη Καρρά, φιλόλογος, σπουδάστρια Ισπανικών / online μαθήματα: Παρακολουθώ εδώ και μερικούς μήνες μαθήματα Ισπανικών επιπέδου Β2. Αν και στην αρχή, διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου για την αποτελεσματικότητα των online μαθημάτων, εντέλει διαψεύστηκα πλήρως, καθώς τα μαθήματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Τόσο ο καθηγητής μας, κος Βαγγέλης, όσο και το προσωπικό της γραμματείας, είναι πάντοτε δίπλα μας και έτοιμοι να μας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους να το δοκιμάσουν!!!

Δροσιέλλα Καλούδη, τελειόφοιτη Κοινωνικής ανθρωπολογίας Παντείου Παν/μίου, σπουδάστρια Γερμανικών / online μαθήματα: Είμαι σπουδάστρια σε ταχύρρυθμο τμήμα γερμανικών (για Β1 σε 8 μήνες) της Ευρωδιάστασης και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την δουλειά που γίνεται ως τώρα στο εξ αποστάσεως μάθημα, παρ' ότι στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου για την αποτελεσματικότητα που θα είχε. Πλέον, το συστήνω ανεπιφύλακτα ως μια πολύ πρακτική μέθοδο εκμάθησης ξένης γλώσσας εν καιρώ πανδημίας, με ευέλικτα ωράρια, σε συνδυασμό με πολύ προσιτές τιμές και κυρίως, τους καταρτισμένους και πολύ βοηθητικούς καθηγητές. ΥΓ: Ευχαριστούμε πολύ τον δάσκαλό μας, κύριο Γιάννη, για την βοήθεια και την στήριξη που μας προσφέρει σε αυτή την προσπάθεια καθώς και τη γραμματεία για την άμεση εξυπηρέτησή μας σε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Βασίλης Δήμος, Sommelier, σπουδαστής Ιταλικών / online μαθήματα: Έχοντας κάνει έρευνα για να βρω φροντιστήριο για την Ιταλική γλώσσα, κατέληξα στην Ευρωδιασταση. Τόσο η οργάνωση όσο και η μέθοδος διδασκαλίας ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου. Επίσης, οι ανταγωνιστικές της τιμές ήταν πολύ θετικός παράγοντας και συνολικά ήταν η καλύτερη επιλογή αν φανταστεί κάνεις πόσα πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών υπάρχουν στη χώρα αλλά και στο διαδίκτυο. Την συστήνω ανεπιφύλαχτα σε οποιονδήποτε ψάχνει ένα καλό μέρος για να μάθει μια μοντέρνα ξένη γλώσσα! Το προσωπικό είναι εξαιρετικό, και ειδικά η κα Τζένη στα Ιταλικά, είναι μια πολύ καλή δασκάλα η οποία αντιλαμβάνεται πλήρως τους μαθητές της.

Μιχάλης Τερζόγλου, Αξιωματικός Στρατού Ξηράς, σπουδαστής Αγγλικών και Γαλλικών / online μαθήματα: Το όμορφο αυτό ταξίδι ξεκίνησε το 2014. Ως πατέρας τριών τέκνων και κάνοντας μια απαιτητική εργασία με ιδιαίτερο ωράριο, έψαχνα ένα φροντιστήριο το οποίο να ταιριάζει στο ωράριο μου. Η Ευρωδιάσταση ήταν πραγματικά αυτό που έψαχνα και ξεκινώντας από το τμήμα του Lower, σε διάστημα 18 μηνών ήμουν κάτοχος του διπλώματος Proficiency. Σήμερα, παρακολουθώ τα μαθήματα Γαλλικών με την μέθοδο on line προγράμματος, που σε τίποτα δεν υστερεί από το μάθημα μέσα στην τάξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την κα Αναστασία, καθηγήτρια Αγγλικών, για την άριστη δουλειά της καθώς και όλο το προσωπικό της γραμματειακής υποστήριξης της Ευρωδιάστασης, για την εξαιρετική υποστήριξη που μας παρέχουν. Αναμφισβήτητα, η Ευρωδιάσταση αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάθε ενήλικο που θέλει να πετύχει τους στόχους του!!!

Ειρήνη Θεοδοσοπούλου, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών, σπουδάστρια Γαλλικών / online μαθήματα: Τον περασμένο Αύγουστο αποφάσισα να παρακολουθήσω ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών προκειμένου να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις DELF B2. Οι γνώσεις Γαλλικών που είχα έως τότε προέρχονταν από την φοίτησή μου στο Γυμνάσιο και ήταν περιορισμένες. Λόγω της πανδημίας, επέλεξα να ξεκινήσω μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν επιφυλακτική γι’ αυτή μου την επιλογή. Ήδη όμως από τα πρώτα μαθήματα κατάλαβα τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Όμιλος Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση και οι άνθρωποι που τον στελεχώνουν, την εκμάθηση ξένων γλωσσών και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων. Με απόλυτη επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ενηλίκων (καθώς υπηρετώ από το 2006 έως σήμερα σ’ ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας που παρέχει υψηλού επιπέδου σπουδές στην Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Ενηλίκων) θέλω να τονίσω το υψηλότατο επίπεδο παροχής εκπαιδευτικού έργου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ευρωδιάσταση, τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και να τους συγχαρώ για την ποιότητα του εκπαιδευτικού, διδακτικού, τεχνικού και διοικητικού έργου. Ειδικότερα, χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καθηγήτριά μας στα Γαλλικά, κ. Σωτηρία, για το υψηλότατο επίπεδο διδασκαλίας που μας προσφέρει, για το «γεμάτο» μάθημα απ’ όλες τις απόψεις, για τη μεθοδικότητα, τη διδακτική αρτιότητα, τη συνέπεια και την πολύτιμη συμπαράστασή της σ’ αυτή μας την προσπάθεια. Είναι ένας Άνθρωπος μοναδικός, με αγάπη για το αντικείμενό της και για τον άνθρωπο, με εξαίρετες γνώσεις στο αντικείμενό της, με ευγένεια και ήθος, με σεβασμό προς την προσπάθειά μας, μια ξεχωριστή εκπαιδεύτρια ενηλίκων που μας έκανε να αγαπήσουμε μια ξένη γλώσσα. Είναι λίγα όσα κι αν αναφέρω για εκείνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαστε τυχεροί που την έχουμε καθηγήτρια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη γραμματεία της Ευρωδιάσταση Ελληνικού και ιδιαιτέρως την κ. Κατερίνα για την άψογη συνεργασία. Τέλος, θεωρώ ότι τα δίδακτρα είναι πολύ προσιτά σε σχέση με το προσφερόμενο έργο. Το σχετικά χαμηλό κόστος διδάκτρων λειτούργησε πάρα πολύ θετικά στην επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Όμιλο Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση για την εκμάθηση ξένων γλωσσών στα τμήματα ενηλίκων. Έχω μόνο καλά λόγια να πω κι ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

Μαγδαληνή Ζαφειρίου, φοιτήτρια Νομικής, σπουδάστρια Γαλλικών / online μαθήματα: Εγγράφηκα στο πρόγραμμα της Ευρωδιάστασης Ελληνικού για το B2 γαλλικών τον Οκτώβρη, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το 0, χωρίς καμία προηγούμενη γνώση. Στην αρχή, νόμιζα πώς το εγχείρημά μου να μάθω Γαλλικά θα ήταν ανεπιτυχές, όμως χάρη στην εξαιρετική δασκάλα μας, κυρία Σωτηρία, άρχισα σταδιακά να εξοικειώνομαι μ’ αυτήν την πανέμορφη γλώσσα. Θεωρώ ότι όλα τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στην ίδια, η οποία είναι ένας γλυκύτατος και ευγενέστατος χαρακτήρας, με αστείρευτη μεταδοτικότητα και αγάπη για τη διδασκαλία και την γαλλική γλώσσα. Είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τις απορίες μας, να μας καθοδηγήσει και να συνδράμει τον αγώνα μας. Προσωπικά, βλέποντας την αγάπη και την αγωνία της να μας μεταδώσει όσα γνωρίζει, δεν μπορούσα παρά να εμπνευστώ και να συνεχίσω την μαγική αυτή διαδρομή, μένοντας προσηλωμένη στον αρχικό μου στόχο. Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω και τους –διαδικτυακούς- συμμαθητές μου, που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην καλύτερη αφομοίωση των νέων πληροφοριών και εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί και στο επόμενο επίπεδο. Σε όσους ψάχνουν έναν γρήγορο, εύκολο και ευχάριστο τρόπο να μάθουν Γαλλικά, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση Ελληνικού!

Γκουμάκης Κωνσταντίνος, φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών, σπουδαστής Γαλλικών/online μαθήματα: Το Σεπτέμβριο του 2020 άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα Γαλλικών του επιπέδου Α1-Β2  στην Ευρωδιάσταση Ελληνικού χωρίς να έχω προηγουμένως επαφή με τη γλώσσα. Τόσο κατά τους πρώτους μήνες που τα μαθήματα γίνονταν δια ζώσης όσο και αργότερα όταν έγιναν αναγκαστικά διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τον ταχύρρυθμο και πραγματικά αποδοτικό τρόπο διδασκαλίας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην εξαιρετική  δασκάλα μας, την κυρία Σωτηρία, που είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει, να λύσει οποιαδήποτε απορία μας και να διαθέσει τον χρόνο της. Σίγουρα θα προχωρήσω και στα μαθήματα για το επίπεδο C2. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση για κάθε ενήλικα που επιθυμεί να μάθει γρήγορα και αποτελεσματικά μία ξένη γλώσσα και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως οποιοσδήποτε μπορεί στο πέρας των μαθημάτων, έχοντας στο μεταξύ αφιερώσει χρόνο μελέτης και καταβάλλει προσπάθεια, να έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό επίπεδο γνώσης της γαλλικής γλώσσας.

Αναστάσιος Παπανάγνος, Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, σπουδαστής Γαλλικών / online μαθήματα: Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Ευρωδιάσταση για τη συμβολή του στην επιτυχία μου που αφορά την απόκτηση του πτυχίου Γαλλικής DELF B2 μέσα σε χρονικό διάστημα 8 μηνών από το μηδέν μέσω online μαθημάτων. Θεωρώ ότι για την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου που δεν είναι ότι το ευκολότερο δεδομένου του αρχικού επιπέδου γνώσης της γλώσσας αλλά και φυσικά του διαθέσιμου χρόνου απαιτείται διαρκής, στοχευμένη και συστηματική μελέτη υπό την καθοδήγηση έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων καθηγητών. Σας Ευχαριστώ Πολύ, Πάντα Επιτυχίες.

Μένια Γιαννάκη, κάτοικος Βαρσοβίας, υπάλληλος ευρωπαϊκού οργανισμού, σπουδάστρια Ιταλικών / online μαθήματα: Πριν από ένα χρόνο περίπου, αποφάσισα να αρχίσω on-line μαθήματα Ιταλικών και μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς, επέλεξα τον όμιλο ξενων γλωσσών Ευρωδιάσταση και συγκεκριμένα το παράρτημα Ελληνικού. Το επίπεδο μου στα Ιταλικά ήταν Αρχάρια και θεωρούσα ότι ήταν μεγάλη πρόκληση να φτάσω σε επίπεδο Β2 μέσα σε εννέα μόλις μήνες. Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα και με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσα την πολύ καλή οργάνωση σπουδών του φροντιστηρίου, την άριστη κατάρτιση και μεθοδικότητα των διδασκόντων και άρχισα να πιστεύω ολοένα και περισσότερο ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στο τμήμα Ελληνικού κα Σοφία και τον κο Βασίλη για το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας που μας προσέφεραν, τη μεθοδικότητα, τη διδακτική αρτιότητα και την πολύτιμη συμπαράσταση και στήριξη σε αυτή μας την προσπάθεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την γραμματεία Ελληνικού και ιδιαιτέρως την κα Κατερίνα για τον απόλυτο επαγγελματισμό τους, που είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για τη σωστή οργάνωση σε τμήματα ενηλίκων. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον όμιλο Ευρωδιάσταση για την εκμάθηση ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα για τμήματα ενηλίκων.

Ιωάννα Παπαθεοδώρου, καθηγήτρια Φυσικής, σπουδάστρια Αγγλικών, Ισπανικών και Γερμανικών: Θέτοντας ως προσωπικό στόχο την ταυτόχρονη εκμάθηση 3 ξένων γλωσσών, το να απευθυνθώ στην Ευρωδιάσταση ήταν το πρώτο βήμα, και όπως αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος, και το πιο σωστό. Μόλις σε μερικούς μήνες απέκτησα το Zertifikat B1 στα Γερμανικά, το DELE B2 στα Ισπανικά και το Proficiency στα Αγγλικά. Να σημειώσω ότι τις 2 πρώτες γλώσσες τις ξεκίνησα από το μηδέν. Χάρη στην εξαιρετική οργάνωση του προγράμματος σπουδών, τη μεθοδικότητα των καθηγητών και την κατάλληλη βιβλιογραφία που ανταποκρίνεται πλήρως στα ταχύρυθμα μαθήματα, η Ευρωδιάσταση κατάφερε όχι απλά να ικανοποιήσει αλλά να ξεπεράσει τις υψηλές μου προσδοκίες. Μεγάλη θετική έκπληξη ήταν η παρακολούθηση εξ'αποστάσεως των μαθημάτων όταν χρειάστηκε, καθώς προσφέρει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το να βρίσκεται κανείς μέσα στην τάξη. Ευχαριστώ θερμά όλους τους καθηγητές και το γραμματειακό προσωπικό που ήταν δίπλα μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι γνώσεων.

Βαγγέλης Ξηρογιαννόπουλος, καθηγητής Ισπανικών, σπουδαστής Ρωσικών: Παρακολουθώ εντατικά μαθήματα Ρωσικών στην Ευρωδιάσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα σπουδών και τις καθηγήτριες.  Ως καθηγητής άλλης ξένης γλώσσας και εγώ ο ίδιος έχω υψηλές  απαιτήσεις και θεωρώ ότι η Ευρωδιάσταση με καλύπτει πλήρως.

Βασιλική Ρουμπή, επιτυχούσα IELTS (score 8): Επέλεξα την Ευρωδιάσταση για προετοιμασία IELTS μετά από έρευνα αγοράς. Τόσο ο καθηγητής μου όσο και το γραμματειακό προσωπικό (στην πλειοψηφία τους επίσης καθηγητές) με βοήθησαν να αποκτήσω πλήρη εικόνα της εξέτασης IELTS, να εντοπίσω και να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και τελικά να πετύχω ένα score το οποίο σίγουρα δεν θα είχα πετύχει αν είχα προσπαθήσει μόνη μου ή αν είχα απευθυνθεί σε άλλο εκπαιδευτήριο. Ευχαριστώ πολύ την Ευρωδιάσταση για την άψογη καθοδήγηση που μου παρείχε.  

Κατερίνα Κυπριώτη, μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού, Σπουδάστρια Γαλλικών online μαθήματα: Εργάζομαι εδώ και 4 χρόνια στο Λουξεμβούργο και αποφάσισα να ξεκινήσω μαθήματα γαλλικών γιατί είναι μια από τις βασικές γλώσσες του Κράτους. Αρχικά πήγα στο Ινστιτούτο ξένων γλωσσών της χώρας αλλά οι απαιτούμενες ώρες παρακολούθησης ήταν πολλές και ο ρυθμός των μαθημάτων υπερβολικά αργός. Για να φτάσει κανείς το επίπεδο Β2 από το μηδέν απαιτούνται 4 χρόνια μαθημάτων!  Επέλεξα την Ευρωδιάσταση για να συνεχίσω τις σπουδές των Γαλλικών γιατί προσφέρει ταχύρρυθμα μαθήματα εξ’αποστάσεως από αρχικό επίπεδο μέχρι Β2 σε μόλις ένα χρόνο! Τα μαθήματα είναι πολύ καλά οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά από τα μαθήματα που έκανα στο παρελθόν, καθώς δίνουν ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη γραπτή όσο και στην προφορική έκφραση. Επιπλέον, η παρακολούθηση μαθημάτων εξ’αποστάσεως δεν υστερεί της παρακολούθησης των μαθημάτων στο Φροντιστήριο, απεναντίας υπερτερεί, γιατί προσφέρει την εξοικονόμηση χρόνου, αφού δεν είναι απαραίτητη η μετακίνηση για την παρακολούθηση των μαθημάτων. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση, είναι ένα εξαιρετικά καλά οργανωμένο Κέντρο για την εκμάθηση Ξένων γλωσσών.  

Βασίλης Παπαστάθης, Μηχανικός Υπολογιστών, Σπουδαστής Ιταλικών: Έχοντας σημαντική εμπειρία  στις  ξένες  γλώσσες, αποφάσισα να αρχίσω Ιταλικά στην Ευρωδιάσταση. Αρχικά ακουγόταν δύσκολο να φτάσεις  σε επίπεδο Β2 μέσα σε 9 μήνες.   Όταν όμως  ξεκίνησαν τα μαθήματα και  με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσα  την πολύ καλή οργάνωση των σπουδών και  την άριστη κατάρτιση των διδασκόντων,  κατάλαβα ότι είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος της εκμάθησης της γλώσσας και της απόκτησης του αντίστοιχου πτυχίου . Θα πρέπει εδώ να επισημάνω και  τον απόλυτο επαγγελματισμό  της γραμματείας, που είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για τη σωστή οργάνωση σε τμήματα Ενηλίκων. Παρακολουθώντας τα μαθήματα στην Ευρωδιάσταση , την συνιστώ ανεπιφύλακτα  για τμήματα ενηλίκων.  

Σοφία Στοΐλη, σπουδάστρια Γερμανικών: Η επιλογή του φροντιστηρίου Ευρωδιάσταση έγινε αρχικά επιφυλακτικά (καθώς δεν είχα συστάσεις για αυτό από κάποιον γνωστό μου) και με κριτήριο την πολύ καλή τιμή των μαθημάτων σε σχέση με τις αντίστοιχες άλλων φορντιστηρίων. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα διαπίστωσα ότι η εμπειρία των καθηγητών και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το μάθημα θα μου δώσει αυτό που υπόσχεται η Ευρωδιάσταση. Πραγματικά, σε ένα ημερολογιακό έτος πέτυχα στις εξετάσεις και για το Zertifikat Β1 και για το Zertifikat Β2, έχοντας φυσική παρουσία στην Ευρωδιάσταση, και τώρα προετοιμάζομαι να δώσω το C1, κάνοντας μαθήματα Γερμανικών online. Συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση σε κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει Γερμανικά και να αποκτήσει γρήγορα, εύκολα και πολύ οικονομικά πτυχίο Γερμανικών.

Κωνσταντίνα Λιανού, φιλόλογος, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, σπουδάστρια Αγγλικών και Γαλλικών: Η αρχική απεύθυνσή μου στα φροντιστήρια της ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗΣ σχετιζόταν με την οικεία επωνυμία της. Την πρόθεσή μου να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου προκειμένου να παρακολουθήσω μαθήματα εκμάθησης της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας ενίσχυσε η συνάντησή μου με τη Σύμβουλο Σπουδών του οικείου φροντιστηρίου. Η απόφασή μου να εγγραφώ ήρθε μετά την καθοδήγηση-απότοκος της γνώσης και εμπειρίας της Συμβούλου. Την επιλογή μου επιβεβαίωσαν από την αρχή οι Δάσκαλοί μου, που με την άριστη γνώση και κατοχή του διδασκόμενου αντικειμένου τους αποκρίνονταν στα μαθησιακά μου ζητούμενα. Είμαι ευγνώμων για τη γνώση και την άψογη συνεργασία του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού της Ευρωδιάστασης. Η εγγύτητα και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους ανατροφοδοτούν το ενδιαφέρον μου για την εκμάθηση και τρίτης γλώσσας αλλά και την εμπιστοσύνη μου για τη συνέχιση των σπουδών μου στις ήδη επιλεγόμενες.

Δημήτρης Καλοκαιρινός, Μηχανολόγος Μηχανικός, σπουδαστής Lower & Proficiency: Η συνεργασία μου με την Ευρωδιάσταση ξεκίνησε όταν αποφάσισα, μετά από χρόνια, να ξαναδώσω εξετάσεις για το πτυχίο του Lower. Καθώς με ενδιέφερε πολύ η ποιότητα των μαθημάτων και ως εργαζόμενος ενήλικας δεν είχα χρόνο να σπαταλήσω άσκοπα, έκανα μία έρευνα αγοράς προκειμένου να καταλήξω στο κατάλληλο φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Η Ευρωδιάσταση έχει πολύ καλή φήμη, ως ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Αθήνα, και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Η επιτυχία στο Lower ήρθε πολύ γρήγορα, μετά από μόλις 8 μήνες, αφού η οργάνωση του εκπαιδευτηρίου και οι σωστά επιλεγμένοι καθηγητές  σε καθοδηγούν με το ορθό τρόπο στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά την απόκτηση του Lower συνεχίζω για το Proficiency. Όσον αφορά το οικονομικό μέρος, τα δίδακτρα είναι πολύ προσιτά και υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι πληρωμής. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση  σε όποιον ενήλικα επιθυμεί να έχει σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις Αγγλικών Lower και Proficiency.

Καραγιάννης Απόστολος – επιτυχών IELTS με score 8: Προτείνω την Ευρωδιάσταση διότι με βοήθησε να πετύχω 8 στις εξετάσεις του IELTS σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ χαμηλό κόστος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το φροντιστήριο διότι με βοήθησε σε ένα από τα βήματα για να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου και τις φιλοδοξίες μου.

Νίκος Σιελούλης - Απόφοιτος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Σπουδαστής Ιταλικών – online μαθήματα: Ζώντας κυρίως στην Ανδρίτσαινα, ένα ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, η πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες είναι εκ των προτέρων δύσκολη, λόγω της μεγάλης απόστασης από τα αστικά κέντρα. Ούτως ή άλλως, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών αποκλειστικά για Ενήλικες είναι ελάχιστα. Η Ευρωδιάσταση μου προσέφερε ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Οnline real time μαθήματα Ιταλικών για το πτυχίο PLIDA B2. To πρόγραμμα είναι ταχύρρυθμο και αποτελεσματικό, οι καθηγητές Ιταλικών της Ευρωδιάστασης εξαιρετικά καταρτισμένοι και η γραμματεία εξαιρετικά εξυπηρετική. Όποιος επιλέξει Ευρωδιάσταση για να μάθει ξένες γλώσσες, θα διαπιστώσει ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση που προσφέρει η Ευρωδιάσταση είναι το ίδιο αποτελεσματική με την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα.

Ανδρονίτα Νάστο - Σπουδάστρια Γερμανικών – online μαθήματα: Στην Ευρωδιάσταση παρακολουθώ online μαθήματα Γερμανικών για το πτυχίο Zertifikat B1 και είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικά για το σπουδαστή που δεν μπορεί να βρίσκεται στην αίθουσα. Οι καθηγητές είναι άρτιοι και μεταδοτικοί και το επίπεδο οργάνωσης της σχολής εξαιρετικά υψηλό. Και όλα αυτά με πάρα πολύ καλές τιμές, χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα των σπουδών. Η Ευρωδιάσταση είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάθε ενήλικο που ψάχνει ένα υψηλού επιπέδου φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Μαρία Γιαννοπούλου - Σπουδάστρια Αγγλικών – online μαθήματα: Στην Ευρωδιάσταση παρακολουθώ ταχύρρυθμα online μαθήματα Αγγλικών για την απόκτηση του πτυχίου Lower Michigan το Μάιο 2018.  Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πρόγραμμα και θα συνεχίσω αναμφίβολα για Proficiency. Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση! Είναι μια σχολή ξένων γλωσσών με φιλικό περιβάλλον, έμπειρους καθηγητές και πραγματικά χαμηλά δίδακτρα.

Εύα-Έλλη Χατζηαρσένη, Οδοντίατρος: Χάρη στην Ευρωδιάσταση, πέτυχα score 8 στο IELTS με την πρώτη! Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση σε κάθε συνάδελφο που θέλει να πετύχει υψηλό score στο IELTS.

Μαρία Μαντέλη, Senior Risk Analyst, σπουδάστρια Ισπανικών στην Ευρωδιάσταση Ελληνικού: Δεν είναι τυχαίο που όλα τα Νότια Προάστια επιλέγουν Ευρωδιάσταση για ταχύρρυθμα μαθήματα Ισπανικών! Η δουλειά που γίνεται στην Ευρωδιάσταση είναι εξαιρετική από κάθε άποψη!

Ιγνάτιος Γιαννιός, σπουδαστής Αγλικών: Η Ευρωδιάσταση είναι η Νο1 επιλογή για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει Αγγλικά και να προετοιμαστεί για το Lower σε χρόνο ρεκόρ! Πολύ αποτελεσματική μέθοδος, πολύ καταρτισμένοι καθηγητές με μεταδοτικότητα, φιλικό περιβάλλον, ευέλικτο ωράριο και χαμηλά δίδακτρα.

Ευμορφία Κεφαλλωνίτη, επιτυχούσα Proficiency στην Ευρωδιάσταση Ελληνικού: Η Ευρωδιάσταση είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο Φροντιστήριο Αγγλικών για Ενήλικες στα Νότια Προάστια!

Ειρήνη Αποστολέλλη, απόφοιτη Νομικής Σχολής Αθηνών,  σπουδάστρια Γερμανικών: Παρακολούθησα ταχύρρυθμα μαθήματα Γερμανικών στην Ευρωδιάσταση Ελληνικού / Νοτίων Προαστίων και απέκτησα το Zertifikat Β1 σε 9 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν! Φέτος συνεχίζω για το Zertifikat Β2. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την οργάνωση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου, ενώ ιδιαίτερα εξυπηρετική είναι και η θέση του, ακριβώς μπροστά στο σταθμό metro του Ελληνικού.

Μάρθα Μαυρομμάτη, σπουδάστρια Ισπανικών και  Γερμανικών: Το 2011 είχα επιλέξει την Ευρωδιάσταση Αθήνας και παρακολούθησα με επιτυχία Ισπανικά. Όταν, πρίν σχεδόν έναν χρόνο, αποφάσισα να ξεκινήσω Γερμανικά, δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό μου να κοιτάξω για άλλο φροντιστήριο. Είχα μείνει τόσο ευχαριστημένη που δε θα την άλλαζα με τίποτα! Εξαιρετικά οργανωμένοι, πάντα ευγενικοί και εξυπηρετικοί, το team της Ευρωδιάστασης είναι στο πλευρό σου σε όλους τους τομείς! Λατρεύω ιδιαίτερα τη δυνατότητα της online παρακολούθησης, η οποία βολεύει πάρα πολύ, ώστε να μη χάνω μαθήματα όσο ταξιδεύω! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!   

Κρυσταλία Παναγιώτου, φοιτήτρια Ιατρικής, σπουδάστρια Γαλλικών / online μαθήματα: Παρακολούθησα ταχύρρυθμα μαθήματα Γαλλικών στην Ευρωδιάσταση Πειραιά και απέκτησα το πτυχίο DELF B2 μέσα σε 8 μόλις μήνες, ξεκινώντας από το μηδέν! Ήδη έχω κάνει προεγγραφή και για το πρόγραμμα DALF C2, το οποίο απευθύνεται σε κατόχους Β2 και προετοιμάζει για το C2 και πάλι σε 8 μόλις μήνες. Η Ευρωδιάσταση είναι αναμφίβολα η Νο1 επιλογή για οποιονδήποτε ενήλικο που θέλει να μάθει Γαλλικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.   

Χριστίνα Νικολιά, στέλεχος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σπουδάστρια Γαλλικών: Παρακολούθησα ταχύρρυθμα μαθήματα Γαλλικών οκτώ (8) μηνών στην Ευρωδιάσταση Αθήνας, μετά από σύσταση φίλων, και δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή. Έδωσα εξετάσεις για την απόκτηση του DELF B2, μιλάω Γαλλικά, και το πιο βασικό: αγάπησα τη Γαλλική γλώσσα. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω την Άννα, τη δασκάλα μας, για τη μεθοδικότητα, τη διδακτική αρτιότητα και την πολύτιμη συμπαράσταση και στήριξη σε αυτή μας την προσπάθεια.   

Γεώργιος Σταθόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., Msc, σπουδαστής Αγγλικών: Παρακολούθησα στην Ευρωδιάσταση Αθήνας το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Αγγλικών Start to Lower και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το πρόγραμμα σπουδών είναι άψογα οργανωμένο και οι καθηγητές έμπειροι, καταρτισμένοι και πολύ φιλικοί και προσιτοί. Η επιλογη της βιβλιογραφίας είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται σε ταχύρρυθμο
πρόγραμμα, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις απαιτήσεις του. Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση ως μια σχολή με ποιότητα, αποτελεσματικότητα, εξυπηρέτηση και σεβασμό στο σπουδαστή. 

Αργυρώ Μπελέση, Μηχανικός Αυτοματισμού, σπουδάστρια Αγγλικών και Ιταλικών: Παρακολουθώ μαθήματα στην Ευρωδιάσταση Αθήνας από το 2015. Ξεκίνησα κάνοντας μαθήματα για Proficiency χωρίς να έχω ασχοληθεί για 8 χρόνια καθόλου με Αγγλικά και πήρα το ECPE σε 1 χρόνο. Συνεχίζω τώρα με Ιταλικά για το πτυχίο Β2 και είμαι το ίδιο ικανοποιημένη. Πολύ καλή οργάνωση, υπέροχο περιβάλλον και άριστα καταρτισμένοι καθηγητές που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Τα online μαθήματα είναι εξίσου αποδοτικά και βοηθούν πάρα πολύ τον σπουδαστή στο να μην χάσει κανένα μάθημα. Συνιστώ την Ευρωδιάσταση ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μάθει μια ξένη γλώσσα εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη επιτυχία στο τέλος των μαθημάτων. Για μένα, είναι η καλύτερη επιλογή στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ενηλίκων! 

Άννα-Μαρία Λαμπούση, Αεροσυνοδός, σπουδάστρια Γαλλικών: Παρακολούθησα μαθήματα Γαλλικών στην Ευρωδιάσταση Ελληνικού / Νοτίων Προαστίων και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το πρόγραμμα, τους καθηγητές και τη γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου.
Πολύ εξυπηρετικό επίσης το γεγονός ότι η Ευρωδιάσταση βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο metro του Ελληνικού. 

Αθηνά Μπρίβηδα, τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός, σπουδάστρια Γερμανικών / online μαθήματα: Για ενήλικες που θέλουν να μάθουν σωστά ξένες γλώσσες και μένουν στην επαρχία, η μόνη εγγυημένη λύση είναι τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση. Με τη μέθοδο της online εκμάθησης απέκτησα σε 9 μήνες το Zertifikat B1 στα Γερμανικά και φέτος συνεχίζω για το Zertifikat B2. Η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή και μεθοδική. Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση. 

Δήμητρα Πατσιμανάκη, σπουδάστρια Lower και Proficiency: Επέλεξα το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση Αθήνας λόγω της φήμης του ως ένα από τα καλύτερα κέντρα ξένων γλωσσών για ενήλικες και διαπίστωσα ότι η φήμη του ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό του φροντιστηρίου και το φιλικό και ζεστό περιβάλλον κάνουν την προετοιμασία για το Proficiency εύκολη υπόθεση. Τα δίδακτρα του φροντιστηρίου είναι πολύ προσιτά και ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση σε κάθε ενήλικο που θέλει να παρακολουθήσει μαθήματα ξένων γλωσσών και να προετοιμαστεί για εξετάσεις γλωσσομάθειας. Στην Ευρωδιάσταση ξεκίνησα μαθήματα Αγγλικών από το αρχικό επίπεδο και έφτασα μέχρι και το Proficiency σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημήτρης Λυγνός, φοιτητής, σπουδαστής Γερμανικών / online μαθήματα: Πέρα από την εκπαιδευτική της μέθοδο, η Ευρωδιάσταση προσφέρει και σύγχρονες υπηρεσίες στους σπουδαστές της. Ως φοιτητής, θεωρώ ότι τα online μαθήματα Γερμανικών που προσφέρει η Ευρωδιάσταση αποτελούν τη χρυσή τομή που μου επιτρέπει να μάθω Γερμανικά με άνεση χρόνου και σύμφωνα με το μεταβαλλόμενο πρόγραμμα της σχολής μου. Χάρη στα online μαθήματα, εκμηδενίζονται οι αποστάσεις χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα, αφού τα μαθήματα είναι σε real time, ενώ όλοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν άμεσα για κάθε απορία και να κάνουν το πρόγραμμα ακόμα πιο ευέλικτο για τον σπουδαστή. Αν θα έπρεπε να επιλέξω ξανά φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες, αυτονόητα θα επέλεγα ξανά την Ευρωδιάσταση! 

Μόνικα Χριστοδούλου, σπουδάστρια Ιταλικών / online μαθήματα: Στην Ευρωδιάσταση παρακολουθώ ταχύρυθμα online μαθήματα Ιταλικών για την απόκτηση του πτυχίου Β2 στην Ιταλική γλώσσα. Είμαι ενθουσιασμένη με το πρόγραμμα της σχολής. Η κατάρτιση των καθηγητών της σχολής είναι άρτια και η επικοινωνία με τους μαθητές τους άψογη από κάθε άποψη, πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό. Να σημειώσω και τα χαμηλά δίδακτρα για ένα πρόγραμμα που καλύπτει τέσσερις τάξεις σε χρόνο ρεκόρ! 

Σοφία Λιάκου, επιτυχούσα Proficiency: Στην Ευρωδιάσταση Πειραιά απέκτησα όχι μόνο το Proficiency, αλλά και πολλούς φίλους. Τέλειο περιβάλλον, φροντιστήριο ξένων γλωσσών με μεγάλη εμπειρία και αποκλειστικά για ενήλικες. 

Τζώρτζια Τσαγκαράκη, Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού, επιτυχούσα TOEIC: Παρακολούθησα ταχύρυθμα μαθήματα TOEIC στην Ευρωδιάσταση Πειραιά και πέτυχα score 860! Τώρα συνεχίζω και για Proficiency.
Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ευρωδιάσταση σε κάθε ενήλικο που θέλει να προετοιμαστεί για εξετάσεις και πτυχία Αγγλικών.
Πολλά φροντιστήρια Αγγλικών επικαλούνται υψηλό επίπεδο μαθημάτων και επιτυχίες, αλλά η Ευρωδιάσταση δεν τα επικαλείται, τα έχει! 

Μαρίνα Σιαπέρα, Ιδιωτική Υπάλληλος, επιτυχούσα Proficiency: Παρακολούθησα μαθήματα Proficiency στην Ευρωδιάσταση Πειραιά και το πήρα με την πρώτη μέσα σε ένα χρόνο, αν και είχα καιρό να κάνω Αγγλικά.
Η Ευρωδιάσταση είναι ένα εξαιρετικό φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες (αποκλειστικά) και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενήλικο.
Πέρα από το υψηλό επίπεδο των καθηγητών και του προγράμματος Proficiency, θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική γραμματειακή υποστήριξη και γενικότερα στην πολύ καλή οργάνωση του φροντιστηρίου. 

Σπύρος Τσαούσης, Financial Controller, σπουδαστής TOEIC: Έκανα ταχύρυθμη προετοιμασία για TOEIC στην Ευρωδιάσταση Πειραιά και πέτυχα score 845! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Ευρωδιάσταση και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενήλικο που θέλει να προετοιμαστεί για το TOEIC. 

Μαρία Αντωνιάδου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια, σπουδάστρια IELTS: Παρακολούθησα ταχύρυθμο τμήμα προετοιμασίας IELTS στην Ευρωδιάσταση Αθήνας και πέτυχα score 8 με την πρώτη. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη σχολή και τους καθηγητές της.
Θετικό επίσης το χαμηλό κόστος της προετοιμασίας. 

 

 

Γλυκερία Τερζή, Μεταφράστρια, σπουδάστρια Ιταλικών και Ισπανικών: Είμαι σπουδάστρια του φροντιστηρίου Ευρωδιάσταση Αθήνας από το Φεβρουάριο του 2016. Παρακολούθησα το ταχύρυθμο πρόγραμμα Ιταλικών online, το οποίο μέσα σε 9 μήνες με οδήγησε στο πτυχίο CELI 3. Τώρα συνεχίζω με τo πρόγραμμα Ισπανικών που στοχεύει στο πτυχίο DELE B2. Συστήνω ανεπιφύλακτα τα online μαθήματα ξένων γλωσσών στην Ευρωδιάσταση για τη σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών, λόγω της αποτελεσματικότητας, του σπάνιου επαγγελματισμού και των υπέροχων καθηγητών που συνδυάζουν κατάρτιση και ανθρώπινη ζεστασιά. 

 

Γιασεμή Τηλιγαδά, σπουδάστρια Γαλλικών / online μαθήματα: Μένοντας σε μία απομακρυσμένη περιοχή, τα online τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες που προσφέρει η Ευρωδιάσταση ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή για να μάθω Γαλλικά.
Πολύ μεταδοτικοί καθηγητές, άριστο πρόγραμμα και πολύ συμφέρουσα τιμή! Καμία διαφορά από το να βρίσκεσαι μέσα στην τάξη. 

Αναστασία Τζωρτζάτου, Καθηγήτρια Αγγλικών, εξειδικευμένη στο Proficiency: Διδάσκω στην Ευρωδιάσταση Αθήνας αποκλειστικά σε ενήλικες πάνω από 10 χρόνια και έχω προετοιμάσει με επιτυχία εκατοντάδες σπουδαστές για τις εξετάσεις Proficiency. Θεωρώ ότι η Ευρωδιάσταση αποτελεί το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για κάθε καθηγητή ξένης γλώσσας που θέλει να συνδυάσει την εργασιακή ασφάλεια και σιγουριά με τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Ταυτόχρονα, θεωρώ ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάθε ενήλικο που θέλει να προετοιμαστεί για το Proficiency. 

Δημήτριος Τέζας, ιδιωτικός υπάλληλος, σπουδαστής Proficiency: Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Ευρωδιάσταση Πειραιά, καθώς πέτυχα στις εξετάσεις του Proficiency με την πρώτη, παρά το σύντομο χρόνο προετοιμασίας, μόλις 8 μήνες. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στο βιβλίο που χρησιμοποιήσαμε τους πρώτους 3 μήνες και είναι ειδικά γραμμένο για την Ευρωδιάσταση, βιβλίο το οποία με βοήθησε να προσαρμοστώ ομαλά και σταδιακά στις απαιτήσεις ενός εντατικού προγράμματος. 

Χρήστος Μπιρμπίλης, σπουδαστής Ιταλικών και Ισπανικών: Παρακολούθησα μαθήματα Ιταλικών και Ισπανικών στην Ευρωδιάσταση Αθήνας και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα, τους καθηγητές και γενικότερα την προετοιμασία για τις εξετάσεις Ιταλικών CELI και Ισπανικών DELE. 

Χριστίνα Θύμη, σπουδάστρια Ιταλικών και Γαλλικών: Παρακολούθησα μαθήματα Ιταλικών στην Ευρωδιάσταση Χαλκοκονδύλη / Κάνιγγος και πέτυχα στις τελικές εξετάσεις CELI. Αυτήν την περίοδο συνεχίζω μαθήματα Γαλλικών στο ίδιο Κέντρο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το πρόγραμμα και τους καθηγητές, οι οποίοι είναι άρτια καταρτισμένοι και φιλικοί με τους σπουδαστές. 

Διονύσης Κομμάτας, Τραπεζικός, σπουδαστής Proficiency: Τα καλά λόγια που είχα ακούσει για την Ευρωδιάσταση επιβεβαιώθηκαν. Έκανα το Powerprof (εντατικό Proficiency) στην Ευρωδιάσταση Πειραιά και πέρασα με αρκετή άνεση τις εξετάσεις, αν και είχα χρόνια να κάνω Αγγλικά. Στην Ευρωδιάσταση γίνεται πολύ καλή δουλειά και με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που χρεώνουν άλλα φροντιστήρια που είχα ρωτήσει όταν έκανα έρευνα αγοράς. 

Αφροδίτη Χριστοφορίδη, απόφοιτη Πανεπιστημίου Πειραιά, σπουδάστρια Proficiency: Παρακολουθώντας μαθήματα για Proficiency στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση Αθήνας, διαπιστώνω ότι ανταποκρίνονται στη φήμη τους ως το καλύτερο φροντιστήριο Αγγλικών για ενήλικες. Προσωπικά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το πρόγραμμα, τους καθηγητές και τα βιβλία. 

 

Παναγιώτης Μπιτάρ, φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σπουδαστής Proficiency: Η Ευρωδιάσταση σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις το Proficiency σε ένα ακαδημαϊκό έτος, ακόμα και αν δεν έχεις πρόσφατο Lower. Από την πλευρά του φροντιστηρίου όλα είναι πολύ καλά οργανωμένα, το πρόγραμμα σπουδών είναι σωστά δομημένο, τα βιβλία που είναι ειδικά γραμμένα για την Ευρωδιάσταση υποστηρίζουν σωστά το πρόγραμμα και οι καθηγητές είναι πολύ έμπειροι και εξαιρετικοί γνώστες του αντικειμένου τους. Οι ώρες μαθημάτων είναι πολλές και πρέπει να γράφουμε πολλές εκθέσεις, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αν θέλεις Proficiency σε 8 μήνες και όχι σε 2 χρόνια.

 

Κωνσταντίνος Γεωργίου, σπουδαστής Lower: Παρακολουθώ μαθήματα Αγγλικών στην Ευρωδιάσταση Αθήνας και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα Αγγλικά μου έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που άρχισα μαθήματα και πλέον τα χρησιμοποιώ “χωρίς φόβο” στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Επίσης, πολύ καλή δουλειά γίνεται από το φροντιστήριο και στο κομμάτι της προετοιμασίας για το Lower.

 

Σήφης Χαλκίδης, σπουδαστής Αγγλικών, Γερμανικών και Ιταλικών: Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Αγγλικών, Γερμανικών και Ιταλικών στην Ευρωδιάσταση Αθήνας. Μόνο καλά λόγια έχω να πω! Εξαιρετικά προγράμματα σπουδών, εξαιρετικοί καθηγητές, εξυπηρετικό γραμματειακό προσωπικό, ευέλικτα ωράρια και πραγματικά χαμηλό κόστος.

Χριστίνα Καραμήτου, απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σπουδάστρια Proficiency: Επέλεξα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση Αθήνας ως ένα εξειδικευμένο φροντιστήριο προετοιμασίας για Proficiency και είμαι πολύ ικανοποιημένη για την επιλογή μου. Θεωρώ ότι η προετοιμασία που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή, ενώ και τα χρήματα που πληρώνουμε δεν είναι πολλά.

Βίβιαν Τσεβά, απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σπουδάστρια Γερμανικών: Αν και τα Γερμανικά θεωρούνται δύσκολη γλώσσα, στην Ευρωδιάσταση καλύπτεις την ύλη της βασικής βαθμίδας σε ένα μόνο ακαδημαϊκό έτος. Απέκτησα το Zertifikat B1 και τώρα προετοιμάζομαι για το B2, προετοιμασία η οποία επίσης διαρκεί ένα μόνο ακαδημαϊκό έτος.

Προετοιμασία για Αναγνωρισμένα Πτυχία Ξένων Γλωσσών σε Χρόνο Ρεκόρ!

Lower σε 12-18 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

Proficiency σε 7-12 μήνες, ακόμα και χωρίς πρόσφατο Lower.

IELTS σε 4-6 εβδομάδες.

DELE Intermedio Β2 Ισπανικών σε 6-12 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

PLIDA B2 Ιταλικών σε 6-12 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

DELF Β2 Γαλλικών σε 7-12 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

Zertifikat Β2 Γερμανικών σε 11-13 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν.

Lomonosov B2 Ρωσικών σε 2 ακαδημαϊκά έτη, αρχίζοντας από το μηδέν.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε για Lower, Proficiency, IELTS, DELE Β2 και C2, DELF B2 και DALF C2, PLIDA B2/C1/C2, Zertifikat B1/Β2/C1/C2 και Lomonosov B2/C1/C2 σε χρόνο-ρεκόρ!

Λογότυπο Ευρωδιάστασης

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το Hellenic American Union, επίσημο εξεταστικό φορέα του παν/μιου Michigan στην Ελλάδα.

Hellenic American Union Academic Partner

ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η Ευρωδιάσταση παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αρχίσει μαθήματα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου...

περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ

Τμήματα ενηλίκων Αγγλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ρωσικών τις ώρες που σας βολεύουν...

περισσότερα

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ο συντομότερος δρόμος για την απόκτηση όλων των επίσημων Διπλωμάτων / Πιστοποιήσεων της κάθε γλώσσας...

περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Δωρεάν προπαρασκευαστικά μαθήματα, επαναληπτικά και ενισχυτικά, αναπλήρωσης ύλης...

περισσότερα

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Επιπλέον έκπτωση 7% σε άνεργους!

περισσότερα

ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Δείτε πότε ξεκινούν τα νέα τμήματα ξένων γλωσσών ενηλίκων και ξεκινήστε άμεσα...

περισσότερα

Θέλετε να μάθετε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά και μένετε σε κάποια από τις παρακάτω περιοχές της Αττικής;

Επιλέξτε τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ενηλίκων.
Η πρόσβαση σε όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από όλες τις περιοχές της Αττικής, τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όσο και με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα.

Εύκολη πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση από όλες τις παρακάτω περιοχές:

 • Αθήνα 
 • Πειραιάς
 • Ελληνικό
 • Αγία Παρασκευή
 • Άγιοι Ανάργυροι
 • Άγιος Δημήτριος
 • Αιγάλεω
 • Άλιμος
 • Αμπελόκηποι
 • Ανάβυσσος
 • Αργυρούπολη
 • Βάρη
 • Βάρκιζα
 • Βριλήσσια
 • Βούλα
 • Βουλιαγμένη
 • Βύρωνας
 • Γαλάτσι
 • Γέρακας
 • Γκύζη
 • Γλυφάδα
 • Γουδί
 • Δάφνη
 • Δραπετσώνα
 • Ελευσίνα
 • Ελληνορώσων
 • Ζωγράφου
 • Ηλιούπολη
 • Ίλιον
 • Ιλίσια
 • Καισαριανή
 • Καλλιθέα
 • Καματερό
 • Κεραμεικός
 • Κερατσίνι
 • Κηφισιά
 • Κολωνός
 • Κορυδαλλός
 • Κουκάκι
 • Κυψέλη
 • Λαγονήσι
 • Λυκόβρυση
 • Μαρούσι
 • Μελίσσια
 • Μενίδι
 • Μεταμόρφωση
 • Μοσχάτο
 • Νέα Ελβετία
 • Νέα Ερυθραία
 • Νέα Ιωνία
 • Νέα Σμύρνη
 • Νέα Φιλαδέλφεια
 • Νέα Χαλκηδόνα
 • Νέο Ηράκλειο
 • Νέο Ψυχικό
 • Νέος Κόσμος
 • Νίκαια
 • Παγκράτι
 • Παιανία
 • Παλλήνη
 • Παπάγου
 • Πατήσια
 • Πατησίων
 • Πεντέλη
 • Πέραμα
 • Περισσός
 • Περιστέρι
 • Πετράλωνα
 • Πετρούπολη
 • Ρέντης
 • Σαλαμίνα
 • Σεπόλια
 • Σπάτα
 • Ταύρος
 • Φάληρο
 • Χαϊδάρι
 • Χαλάνδρι
 • Χολαργός
 
Η αναφορά στις παραπάνω περιοχές είναι καθαρά ενδεικτική. Δείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση.

Νο1 online φροντιστήρια ξένων γλωσσών για ενήλικες. Μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες online real time. Πανευρωπαϊκή κάλυψη. Πληροφορίες: 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.93.

Αν ψάχνετε φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες με πολυετή εμπειρία στα online μαθήματα, και όχι κάποιο φροντιστήριο που “ανακάλυψε” τα online μαθήματα λόγω Covid, η Ευρωδιάσταση είναι η πρώτη σας επιλογή!

Αν θέλετε live μάθημα με top καθηγητές και όχι “κονσέρβες” του εμπορίου για να μάθετε “τα βασικά”, η Ευρωδιάσταση είναι η πρώτη σας επιλογή!

Online προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία ξένων γλωσσών σε χρόνο ρεκόρ, με γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.